vtbkultuur Brussel Oost (Evere, Haren en Schaarbeek)

Brussel Oost (Evere, Haren en Schaarbeek)

Knipoogdag Oudenaarde (en omstreken)

Daguitstap per bus voor leden en niet-leden.

Datum: 05/05/2019
Plaats: Oudenaarde
Prijs leden: 7€ - 14€
Prijs niet-leden: 10€ - 20€
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Groepsbezoek

In de Vlaamse Ardennen ontdek je gezellige dorpjes in een verrassend en glooiende landschap met beboste heuveltoppen, prachtige panorama’s en koppige kasseiwegen waarop elk jaar opnieuw de wielerklassiekers voorbijrazen. Maar ook wie houdt van cultuur, erfgoed en streekproducten wordt hier op z’n wenken bediend. Proef van Oudenaarde en geniet van Vlaanderens mooiste regio!

In de ochtend, van 9.30u tot 11.30u, neemt onze groep deel aan de erfgoedwandeling te Geraardsbergen met als start een onthaalkoffie.
Met zijn middeleeuwse stadsstructuur is Geraardsbergen ideaal om te voet te verkennen. Op een beperkte oppervlakte ontdek je steegjes, eeuwenoude straten, boeiende architectuur en tal van monumenten. Het proeven van een mattentaart staat ook op het erfgoedlijstje.

Namiddagprogramma: kunststad Oudenaarde als hoofdgerecht van 14 tot 17 uur. Je kan individueel of in kleine groepjes en aan de hand van een programmablad Oudenaarde verkennen. Met je vtbKultuur-button opgespeld ben je welkom op verschillende bezoekpunten. Je ontdekt onder meer monumenten, erfgoedsites, cultuurhuizen en musea. Gidsen zorgen ter plekke voor de nodige informatie, soms nemen ze je mee voor een korte rondleiding of wandeling.
De KnipoogDag wordt afgesloten in de abdij Maagdendale met een typisch Oudenaards biertje.

Tarieven KnipoogDag:

Voormiddag: 10 euro voor leden, 12 euro voor niet-leden.
Groepsmaaltijd: 20 euro (driegangenmenu met een drankje) in Salons Mantovani, gelegen aan de rand van Oudenaarde.
Namiddag: 7 euro voor leden, 10 euro voor niet-leden.

 

                                                                           INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN 

 

 

<
>
x