Bier & Chocoladeworkshop in het kader van het Cultuursmakers jaarthema "Smaak!"(organisatie Cultuursmakers provincie Antwerpen). VOORAF INSCHRIJVEN AUB
Datum: | 05/03/2019 |
Uur: | 19:30 |
Deuren open: | 19u00 |
Plaats: | Ons Middelheem (grote feestzaal) |
Adres: | Bredabaan 425, 2930 Brasschaat |
Prijs leden: | 22 euro |
Prijs niet-leden: | 25 euro |
Thema: |
Culinair |
Type: | Cursus/workshop |
Chocolade en bier, past dat wel samen? Chocolatier en zytholoog Werner Callebaut is alvast de geknipte persoon om ons te begeleiden in deze smaakvolle ontdekkingstocht met verrassende combinaties.
Unieke pralines worden telkens gekoppeld aan een bijhorend bier om jouw smaakpapillen te verleiden. Verkies jij vredevolle harmonie of zoek je liever de duistere kant van het contrast tussen bier en chocolade op? Over één ding zal je het na afloop wel eens zijn: bier en chocolade zijn een geslaagd huwelijk! Een aanrader voor chocoladefans en/of bierliefhebbers.
Dhr Callebaut neemt in elke regio andere bieren. Een unieke ervaring!
Prijs: 22 euro leden/25 euro niet-leden (proeven van de beiren en chocolade inbegrepen). VOORAF INSCHRIJVEN VERPLICHT.
Plaats: Ons Middelheem (grote feestzaal), Bredabaan 425, 2930 Brasschaat
Aanvang: 19.30 u – deuren 19.00 u
©