vtbkultuur Brasschaat

Brasschaat

Wandelzoektocht

Jaarlijkse familiale wandelzoektocht (in Brasschaat)

Datum: 01/06/2020 tot 30/09/2020
Plaats: Oud Gemeentehuis
Adres: Bredabaan 182, 2930 Brasschaat
Plaats van bijeenkomst: Oud Gemeentehuis, Bredabaan 182, Brasschaat
Prijs leden: 8 euro
Prijs niet-leden: 8 euro
Thema: Natuur
Type: Wandeling of fietstocht

Wandelzoektocht doorheen de wijken Centrum en Vriesdonk van Brasschaat. De route is zo'n 9 km lang. Het is een erg groene en rustige route waarbij je 19 vragen moet beantwoorden en twintig foto's moet vinden. De beste tien deelnemers ontvangen een mooie prijs.

Als u inschrijft via deze website, geef dan het aantal gewenste brochures op in het veld "Leden" of in het veld "Niet-leden"! U kunt de brochures betalen via storting van het overeenstemmende bedrag (€ 8,00 per brochure) op rekening "BE07 0689 0337 4666" van vtbKultuur Brasschaat. Na ontvangst van uw betaling worden de brochures zo snel mogelijk in uw brievenbus gedeponeerd. U ontvangt ook nog een e-mail met alle praktische info voor de betaling. Opgelet: het kan één of twee dagen duren alvorens u deze e-mail ontvangt!

Geannuleerde vraag!

Omwille van een verdwenen bord zijn we verplicht om vraag 12 van onze wandelzoektocht te annuleren. U mag het overeenstemmende vak op het antwoordblad gewoon open laten. Iedere deelnemer krijgt voor deze vraag één punt.

<
>
x