vtbkultuur Brasschaat

Brasschaat

Tentoonstelling 'Beeldende Kunst'

Tentoonstelling "Brasschaat vroeger en nu gezien door kunstenaars"

Datum: 07/11/2020 tot 08/11/2020
Uur: 10:00
Plaats: Galerie Van den Weyngaert (DC Antverpia)
Adres: Sint-Antoniuslei 95-97 95-97, 2930 Brasschaat
Prijs leden: gratis inkom
Prijs niet-leden: gratis inkom
Thema: Beeldende kunst
Type: Tentoonstelling

Sluitstuk van het jubileumprogramma (n.a.v. 50 jaar vtbKultuur Brasschaat) is de tentoonstelling “Brasschaat, vroeger en nu, gezien door kunstenaars” op 7 en 8 november 2020 in de galerie Van  den Weyngaert van het dienstencentrum Antverpia, Sint-Antoniuslei 95 – 97 te Brasschaat.

Erfgoed, cultuurexpressie en toerisme worden verenigd in deze tentoonstelling waarbij werken van hedendaagse kunstenaars naast oude meesters zullen hangen. Natuurfotografie, beeldhouwwerk, olieverf, aquarel brengen alle aspecten van Brasschaat vroeger en nu op een  coronaveilige wijze in beeld.

Deelnemende kunstenaars zijn onder meer: Gisela Bertels, Bernard Castelein, Paul De Beenhouwer, Colette Dedyn, Maria Jacobs, Annie Janssen, Marcel Janssens, Magda Simons en Willy Stuers.
Het gemeentebestuur stelt de “Ossekoers” van Frans Simons ter beschikking. Uit privébezit tonen we werken van A. Annys, F. Simons, E. Pieters, J. Van Wijck en Th. Verstraete.

De tentoonstelling is gratis te bezoeken op zaterdag 7 november 2020 van 10u tot 20u en op zondag 8 november 2020 van 10u tot 17u.
De coronamaatregelen leggen wel een beperkt aantal bezoekers per uur op.

Bezoekers zijn verplicht een mondmasker te dragen wanneer ze in het dienstencentrum (en de Galerie Van den Weyngaert) zijn. 

<
>
x