vtbkultuur Brasschaat

Brasschaat

LEGER, humor met LANKMOED

Kleinkunstcabaret door LANKMOED, een Vlaams-Nederlands duo ...

Datum: 20/04/2018
Uur: 20:30
Plaats: Theater Hemelhoeve
Adres: Gemeentepark 8, 2930 Brasschaat
Prijs leden: € 9.00
Prijs niet-leden: € 12.00
Type: Podiumactiviteit - theater

Lankmoed is het vleesgeworden kleinkunstcabaret: eerlijker, muzikaler en intenser dan cabaret, maar sneller, harder en idioter dan kleinkunst. Een Vlaams Nederlands duo dat al vijf jaar lang het publiek weet te verrassen met een ongeziene podiumdynamiek.

In “Leger” gaat Lankmoed vechten, want niets doen is geen optie meer. Spreken is zilver en zwijgen is goud. Maar vandaag de dag lijkt iedereen alleen nog maar voor zilver te gaan. De wereld is zo vol van zichzelf, dat mag best een beetje leger. Dus blaas de hoorns want Lankmoed bindt de strijd aan met iemand… of iets… op één of andere manier. Daar kunt u 100% zeker van zijn… Hou echter wel rekening met een statistische foutenmarge.

In hun derde avondvullende voorstelling is Lankmoed compromisloos, tenzij iemand daar een probleem mee heeft, dan passen de heren zich met plezier aan.

Lankmoed bestaat uit Jan Geubbelmans (Vlaming, multi-instrumentalist, psycholoog en trotse bezitter van een naaktkat) en Peter van Ewijk (Nederlander, Doctor in de literatuur, rasoptimist en gezichtskunstenaar).

Kostprijs: € 9,00 voor leden en Vrienden Cultureel Centrum;  € 12,00 voor niet-leden.

Inschrijvingen/inlichtingen via:
- een e-mail aan brasschaat@vtbkultuur.be;
- een telefoontje naar: 03 651 42 13 of 0476 45 20 43;
- via deze link naar onze website: www.vtbkultuur.be/brasschaat.

Organisatie Cultuurcentrum Brasschaat i.s.m. vtbkultuur Brasschaat

<
>
x