vtbkultuur Brasschaat

Brasschaat

Fietszoektocht

Jaarlijkse fietszoektocht voor de ganse familie

Datum: 01/06/2020 tot 30/09/2020
Plaats: Oud Gemeentehuis
Adres: Bredabaan 182, 2930 BRASSCHAAT
Prijs leden: 8 euro
Prijs niet-leden: 8 euro
Thema: Natuur
Type: Wedstrijd/zoektocht/quiz

Fietszoektocht doorheen Brasschaat en (een stukje) Schoten. De zoektocht is zo'n 34 km lang en heeft de vorm van een acht (twee lussen): de Acht van Brasschaat . Het is een erg rustige en groene route waarbij u 40 vragen moet beantwoorden en 10 foto's moet zoeken. De beste tien deelnemers ontvangen een mooie prijs.

Als u inschrijft via deze website, geef dan het aantal gewenste brochures op in het veld "Leden" of in het veld "Niet-leden"! U kunt de brochures betalen via storting van het overeenstemmende bedrag (€ 8,00 per brochure) op rekening "BE07 0689 0337 4666" van vtbKultuur Brasschaat. Na ontvangst van uw betaling worden de brochures zo snel mogelijk in uw brievenbus gedeponeerd. U ontvangt ook nog een e-mail met alle praktische info voor de betaling. Opgelet: het kan één of twee dagen duren alvorens u deze e-mail ontvangt!

Geannuleerde vraag!

Omwille van grondige verbouwingswerken aan een café op onze fietsroute, zijn we verplicht om vraag 12 te annuleren. U mag het overeenstemmende vakje op het antwoordblad gewoon leeg laten. Iedere deelnemer zal voor deze vraag een punt krijgen.

Omleiding!

In het Park van Brasschaat wordt op dit ogenblik gewerkt aan de brug over de vijver; er is een omleiding voorzien. Als u de omleiding neemt, keer dan ook even terug tot aan de overzijde van de brug, zodat u zeker geen antwoord of een foto mist!

<
>
x