vtbkultuur Boortmeerbeek

Boortmeerbeek

Toneelvoorstelling 't Schoon verdiep in theater Elckerlyc - Antwerpen - UITVERKOCHT

Deze bewerking en tegelijk nieuwe creatie, gebaseerd op de originele klucht ‘Out of order’ uit 1990 en geschreven door de Engelse komedieschrijver Ray Cooney, is voor het eerst in Vlaanderen te zien.

Datum: 19/05/2019
Uur: 15:15
Plaats: Theater Elckerlyc - Frankrijklei 85-87 - Antwerpen
Prijs leden: € 17,00
Prijs niet-leden: € 19,00
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater
Beschikbare plaatsen: 0

Ray Cooney wordt vandaag erkend als ‘The Master of Farce’, hij schreef komedieklassiekers zoals ‘Taxi Taxi’, ‘Kassa Kassa’ en ‘Jan, Pier & Pol’. De Komedie Compagnie speelde al veel successen van deze wereldwijd populaire auteur. Een Cooney in dit jubileumseizoen kon dus onmogelijk ontbreken.

Christophe Ameye staat in voor de regie. Cast: absolute Vlaamse Top Cast met Dirk Van Vooren, Roel Vanderstukken, Manou Kersting, Karel Deruwe, Ivo Pauwels, Jits Van Belle, Christophe Stienlet, Jeron Dewulf, Jan Van den Bosch & An Nelissen als Antwerpse burgemeester.

De actie vindt plaats in Antwerpen in een hotelsuite (of schoon verdiep) van een chic hotel en draait om een gevonden lijk veroorzaakt door een defect schuifraam. Mocht dat lijk niet uit het raam van de suite hangen, dan zou de nacht gevuld zijn met gelach, drank en seks. Maar gelukkig is er nog altijd de persoonlijke assistent van de Burgemeester, die de verkeerde man op de juiste plek is om de puinhoop op te ruimen, letterlijk en figuurlijk! Want aan het eind van de dag heeft de burgemeester een reputatie hoog te houden. Al zal het een hele uitdaging worden om dit waar te maken… Je krijgt een hilarische voorstelling voorgeschoteld, een ‘absoluut lachsucces’!

Ticketprijzen voor cat. 1 plaatsen (reservatiekosten inbegrepen): € 17,00 voor vtbKultuur-leden en € 19,00 voor niet-leden. Wil je zeker zijn van een goede zitplaats, bestel dan nu je tickets!

Praktische info: de verplaatsingskosten zijn niet inbegrepen! Indien je voor de trip van Mechelen naar Antwerpen de trein verkiest, kan je aansluiten bij onze groep die in de lokettenhal van het station van Mechelen zal samenkomen (het tijdstip wordt later medegedeeld).

Deelnemen: zolang de voorraad strekt, kan je tickets bestellen via e-mail boortmeerbeek@vtbkultuur.be. Nadat je de bevestiging van je reservatie ontvangen hebt, dient onmiddellijk het deelnamebedrag gestort op bankrekening BE47 9730 8857 5380 van vtbKultuur Boortmeerbeek.

Mis het niet, reserveer snel. Het aantal tickets is beperkt!

© foto elckerlyc.be

<
>
x