vtbkultuur Boortmeerbeek

Boortmeerbeek

Bezoek stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen

De nieuwe brouwerijtour, een vat vol ervaringen!

Datum: 15/10/2020
Uur: 14:15
Plaats: Stadsbrouwerij De Koninck
Adres: Mechelsesteenweg 291 , 2018 Antwerpen (Berchem)
Plaats van bijeenkomst: Om 14.05 uur aan de ingang van stadsbrouwerij De Koninck
Prijs leden: € 10,00
Prijs niet-leden: € 11,00
Thema: Culinair
Geschiedenis en erfgoed
Type: Groepsbezoek
Beschikbare plaatsen: 4

Het plezantste avontuur van ’t Stad? Een tour door de Stadsbrouwerij De Koninck! Da’s niet alleen een ‘must-see’, maar vooral een ‘must-do’ door de talloze interactieve belevenissen. In een bollekesglas belanden, door ’t Stad sjezen in een oude camionette, of hoog boven de brouwerij wandelen: je maakt het er allemaal mee. Geen wonder dat de Stadsbrouwerij al snel op de to do-lijstjes van talloze reisblogs belandde. En néé: je moet geen gids volgen: deze tour doe je met een audiogids helemaal op je eigen tempo. Na je bezoek word je bovendien op een perfect getapte degustatie getrakteerd. Zet dit bezoek dus op je bucketlist, of liever nog: kom hem meteen met ons beleven!

De interactieve brouwerijtour zal je volledig onderdompelen in de wereld van de Stadsbrouwerij. Het wordt leerzaam, boeiend, maar vooral ook heel plezant. In verschillende themaruimtes kom je alles te weten over Antwerpen als bierstad, de Belgische bieren en het complete brouwproces. Tal van interactieve middelen en audiovisuele effecten zorgen voor een 360° totaalbeleving. Schrik niet als je je plots midden in de actie bevindt: op de vier meter hoge brug in de brouwhal voel je de unieke dynamiek van de brouwerij. Dorst gekregen van het hele avontuur? Je droge keel zal snel vergeten zijn, wanneer je aan ’t eind van de tour een perfect getapt bolleke aan je lippen kan zetten. Naast de inbegrepen degustatie kan je in de bar heel de bierenfamilie proeven. Triple d’Anvers, Wild Jo, Lost in Spice, Bolleke, … maar ook de uitgebreide familie van Duvel Moortgat-bieren is hier verkrijgbaar. Hongertje? Voor een klein prijsje kan je de delicatessen van kazen van kaasaffineurs Van Tricht, vleeswaren van The Butcher’s Son, chocolade van Jitsk, … uitproberen.

Deelnameprijs: € 10,00 voor vtbKultuur-leden (€ 11,00 voor niet-leden). De verplaatsing naar Antwerpen-Berchem is niet inbegrepen. Als je met de wagen naar Berchem wil rijden: de brouwerij beschikt over twee betalende parkings in het begin van de Boomgaardstraat (naast de brouwerij en daar tegenover, naast Velodome). Als je voor de trip van Mechelen naar Berchem echter de trein en De Lijnbus verkiest, kan je aansluiten bij onze groep die in de lokettenhal van het station van Mechelen zal samenkomen (het tijdstip wordt later medegedeeld).

Deelnemen: inschrijven via e-mail boortmeerbeek@vtbkultuur.be of via de inschrijvingslink ‘ONLINE INSCHRIJVEN’ op deze webpagina, én nadat je de bevestiging van je inschrijving ontvangen hebt, onmiddellijk het deelnamebedrag storten op de bankrekening BE47 9730 8857 5380 van vtbKultuur Boortmeerbeek.

Samenkomst: om 14.05 uur aan de ingang van stadsbrouwerij De Koninck - Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen (Berchem).

<
>
x