vtbkultuur Bonheiden

Bonheiden

Toneelvoorstelling ‘ASSISEN 3 - De Wurgmoord’ in theater Elckerlyc - Antwerpen - UITVERKOCHT

Assisen 3 wordt net zoals Assisen 1 en 2 een creatie van de hand van Peter Römer en Frank Van Laecke. Dat Kürt Rogiers, Francesca Vanthielen en Frans Maas opnieuw de rol van advocaat van de beklaagde, Procureur Des Konings en Voorzitter op zich nemen, staat vast. Wie hen zal vervoegen, is nog een verrassing.

Datum: 25/09/2021
Uur: 15:00
Plaats: Theater Elckerlyc
Adres: Frankrijklei 85-87 , 2000 Antwerpen
Prijs leden: € 29,50
Prijs niet-leden: € 32,00
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater
Beschikbare plaatsen: 0

Regisseur en coauteur Frank Van Laecke vertelt enthousiast dat ‘Assisen’ een merk wordt. ‘Het concept waar acteurs Kürt Rogiers, Francesca Vanthielen en Frans Maas vaste waarden zijn, slaat ongelooflijk aan’. Dat het publiek een actieve rol speelt tijdens deze voorstelling heeft daar ongetwijfeld iets mee te maken. ‘Het publiek heeft een belangrijke taak. Zij zijn de jury. Door te stemmen of de beklaagde al dan niet schuldig wordt bevonden, beslissen zij het einde van het verhaal’ gaat Frank Van Laecke verder. ‘Er wordt dus verwacht van hen dat zij alles wat er op de scène gebeurt nauw gelet in de gaten houden.’ vult producent James Cooke aan.

Bob Jennes bevestigt: ‘Als je als producent ziet dat er nog voor de première van Assisen 2 10.000 tickets verkocht zijn, kan je niet anders dan ervan overtuigd zijn dat Assisen een waardig en dankbaar format is voor ons theaterpubliek.’

Ticketprijzen voor cat. 1 plaatsen (reservatie- en orderkosten inbegrepen): € 29,50 voor leden en € 32,00 voor niet-leden. Wil je zeker zijn van een goede plaats (parterre, middenblok), bestel dan nu je tickets!

Praktische info: de verplaatsingskosten zijn niet inbegrepen! Indien je voor de trip van Mechelen naar Antwerpen de trein verkiest, kan je aansluiten bij onze groep die in de lokettenhal van het station van Mechelen zal samenkomen (het tijdstip wordt later medegedeeld).

Deelnemen: zolang de voorraad strekt, kan je tickets bestellen bij Georges Soyez (tel. 0478.99.97.86) of via e-mail bonheiden@vtbkultuur.be. Nadat je de bevestiging van je reservatie ontvangen hebt, dient onmiddellijk het deelnamebedrag gestort op de bankrekening BE71 9795 4287 6669 van vtbKultuur Bonheiden.

Mis het niet, reserveer snel. Het aantal tickets is beperkt!

<
>
x