vtbkultuur Bonheiden

Bonheiden

‘Titanic, de Musical’ - UITVERKOCHT

In deze grootse musical van Festivaria beleef je de laatste dagen en uren van de Titanic, het meest legendarische schip ter wereld. Maak kennis met scheepsdirecteur Ismay die geschiedenis wil schrijven en het schip tot het uiterste drijft, kapitein Smith die de snelheid naar 23 knopen opvoert, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale fout maakte. Dit is geen cinema. Dit is echt.

Datum: 07/09/2019
Uur: 21:00
Plaats: Donkmeer - Donklaan 125 - 9290 Berlare
Prijs leden: € 36,00
Prijs niet-leden: € 38,00
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

Festivaria, pionier in grootse openluchtspektakels in Vlaanderen, kiest in 2019 resoluut voor een uitdaging van jewelste: ‘Titanic, de musical’. Gebaseerd op echte mensen aan boord van het meest legendarische schip ter wereld, is ‘Titanic, de musical’ een verbluffend en opwindend spektakel gericht op de hoop en dromen van haar passagiers. Elk van hen ging aan boord met een eigen verhaal, eigen ambities. 1.517 mannen, vrouwen en kinderen konden hun verhaal niet verder vertellen. 1.517 passagiers konden hun ambitie niet waarmaken. Want in de laatste uren van 14 april 1912 gebeurde het onmogelijke, het onzinkbare schip kwam tot zinken.

Dat Festivaria deze grootse uitdaging durft aan te gaan, is niet verwonderlijk. In de voorbije 30 jaar hebben ze al heel wat watertjes doorzwommen. Letterlijk en figuurlijk, in hun geval. Elke keer leggen ze de lat hoger. Elke keer verbazen ze pers en publiek. Elke keer vinden ze originele en verbluffende effecten die het openluchtspektakel een meerwaarde geven. Decors die in vlammen opgaan, een verrassende dans-act op het water, overvliegende vliegtuigen, sneeuwstormen en windhozen… Geen enkele inspanning is hen te veel. En dat zullen ze in 2019 opnieuw bewijzen.

Regisseur van dienst is opnieuw Tijl Dauwe. Hij verdiende zijn strepen in 2017 met Kiss Me, Kate op het Donkmeer. Maar eerder deed hij dat ook al bij Uitgezonderd Theater! en bij verschillende musicals van Studio 100, waaronder 40-45. De choreografie is dan weer in handen van de Dendermondse Ingrid Coppieters, een choreografe met internationale uitstraling die intussen haar eigen dansschool ShaMoDo-It heeft. Geert Baetens is dirigent van dienst. Welke acteurs en actrices op het Donkmeer aan boord van de Titanic zullen stappen houden ze nog even geheim. Maar het belooft alvast een indrukwekkende cast te worden, want tenslotte pakte Festivaria in de voorbije jaren al uit met kleppers zoals Jan Schepens, Jelle Cleymans en Peter Van De Velde.

Reserveer je ticket en scheep in voor het meest intense avontuur van 2019. Een absolute aanrader voor elke musicalliefhebber!

Ticketprijzen voor gereserveerde public deck plaatsen (i.p.v. € 42,00): € 36,00 voor vtbKultuur-leden (€ 38,00 voor niet-leden). De verplaatsing naar Berlare is niet inbegrepen. Wie geen vervoer heeft kan, zolang er plaatsen beschikbaar zijn, met andere deelnemers meerijden (bij de inschrijving aan te vragen!). De carpoolprijs bedraagt € 8,00/persoon (te betalen aan de chauffeur).

Tickets reserveren: via e-mail bonheiden@vtbkultuur.be of bij Georges Soyez (tel. 0478 99 97 86) én, na ontvangst van de bevestiging van je reservatie, onmiddellijk het deelnamebedrag storten op de bankrekening BE71 9795 4287 6669 van vtbKultuur Bonheiden.

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

© festivaria.eu

<
>
x