vtbkultuur Bonheiden

Bonheiden

Operette ‘Een nacht in Venetië’ van Johann Strauss Jr.

Het Vlaams Muziek Theater brengt in 2019 de succesoperette van Johann Strauss jr. ‘Een nacht in Venetië’, de stad met zwoele nachten en carnaval. Twee jaloerse minnaars die hun lief willen beschermen en zo voor de nodige intriges zorgen: dat zijn de ingrediënten van deze operette.

Datum: 09/02/2019 tot 09/02/2019
Uur: 20:00
Plaats: CC Zwaneberg, Cultuurplein 1, Heist o/d Berg
Prijs leden: € 26,00
Prijs niet-leden: € 28,00
Thema: Muziek
Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater
Beschikbare plaatsen: 7

De operette met muziek van Johann Strauss is een waar juweeltje, maar in de 19de eeuw werd het stuk door velen als veel te losbandig beschouwd.

De hertog van Urbino, een notoire rokkenjager, bezoekt het carnaval in Venetië. Dit geeft aanleiding tot een wervelend spel van komische verwikkelingen, amoureuze intriges, een maskerade met persoonsverwisselingen. Op het einde van de turbulente nacht zal blijken hoe de vrouwen de mannen uiteindelijk te slim af zijn! Het hele gebeuren is hoogst amusant.

Het verhaal komt helemaal tot leven door de sprankelende, glorieuze muziek van de walsenkoning Johann Strauss, vol bekende melodieën zoals Caramello’s gondellied en de Lagunenwals.

Regie & Choreografie: Bram De Beul en muzikale leiding: Frank Boonen.

VMT, het populairste operettegezelschap van de Benelux, met haar knappe solisten, zangers, dansers in prachtige kostuums en decors staat garant voor een zalig avondje uit.

Ticketprijs voor gereserveerde parterre plaatsen: € 26 (€ 28 voor niet-leden). De verplaatsing naar Heist-op-den-Berg is niet inbegrepen. Wie geen vervoer heeft kan, zolang er plaatsen beschikbaar zijn, met andere deelnemers meerijden (bij de inschrijving aan te vragen!). De carpoolprijs bedraagt € 5,00/persoon (te betalen aan de chauffeur).

Deelnemen: tot 24 december 2018, of zolang de voorraad strekt, kan je tickets bestellen bij Georges Soyez (tel. 0478.99.97.86) of via e-mail bonheiden@vtbkultuur.be. Nadat je de bevestiging van je reservatie ontvangen hebt, dient het deelnamebedrag onmiddellijk gestort op de bankrekening BE71 9795 4287 6669 van vtbKultuur Bonheiden.

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

foto © VMT

<
>
x