vtbkultuur Bonheiden

Bonheiden

Cirque du Soleil ‘KOOZA’ - VERPLAATST NAAR 2021

Met Kooza keert Cirque du Soleil terug naar de eenvoud, de menselijkheid en de intimiteit van een traditioneel circus.

Datum: 13/12/2020
Uur: 17:00
Plaats: Brussel Expo (naast Paleis 12)
Adres: Brussel Expo , 1020 Brussel
Prijs leden: volwassenen € 65 en kinderen t/m 12 jaar € 55
Prijs niet-leden: volwassenen € 70 en kinderen t/m 12 jaar € 55
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Groepsbezoek
Beschikbare plaatsen: 6

Sinds de wereldpremière in 2007 zagen al meer dan vier miljoen toeschouwers Kooza, de nieuwe show van Cirque du Soleil. Na een tournee doorheen Noord-Amerika en Japan en de huidige voorstellingenreeks in Madrid en Bilbao komt de productie straks ook naar ons land.

Kooza is volgens de Amerikaanse bedenker en regisseur van de show David Shiner niets minder dan een terugkeer naar de roots van het Canadese gezelschap, dat in 1984 van start ging. Alles staat dan ook in functie van de twee hoofdelementen van deze show: acrobatische prestaties en clownskunsten, tijdens een ontdekkingstocht op zoek naar grenzen, identiteit, erkenning en kracht. Tijdens zijn reis komt ‘de Onschuldige’ in contact met komische figuren, in een bonte wereld vol verrassingen, sensatie, durf en volledige overgave.

De ruim twee uur durende productie zit alvast boordevol hoogtepunten. Zo zijn er onder meer vier koorddansers, menselijke piramides, een trapezesolo en een wip die de artiesten metershoog de lucht in slingert. Indrukwekkend is ook het razendsnel ronddraaiende ‘wheel of death’, waarop twee acrobaten je naar adem doen happen. Tijd om van de spanning te bekomen is er nauwelijks: de acts volgen elkaar in snel tempo op.

Ticketprijzen voor 1ste rang plaatsen (servicekosten inbegrepen):

  • volwassenen: € 65 voor vtbKultuur-leden en € 70 voor niet-leden
  • kinderen t/m 12 jaar: € 55

De verplaatsingskosten zijn niet inbegrepen! Indien je voor je verplaatsing naar Brussel het openbaar vervoer (trein & tram) verkiest, kan je aansluiten bij onze groep die in Mechelen, in de lokettenhal van het station, zal samenkomen (het vertrekuur wordt later medegedeeld).

Deelnemen: inschrijven vóór 25 mei bij Georges Soyez (tel. 0478.99.97.86) of via e-mail bonheiden@vtbkultuur.be én, na ontvangst van de bevestiging van je inschrijving, onmiddellijk het deelnamebedrag storten op de bankrekening BE71 9795 4287 6669 van vtbKultuur Bonheiden.

Het aantal tickets is beperkt!

Foto’s © Cirque du Soleil

<
>
x