vtbkultuur Affligem

Affligem

Wijze kleinkunst van vandaag

Met zijn programma "Praat me tot leven" brengt Geert Van den Bon kleinkunst, een muzikaal programma met liedjes uit het repertoire van Jan De Wilde tot Ramses Shaffy

Datum: 25/11/2017 tot 01/01/1970
Uur: 20:00
Uur van samenkomst: 19:30
Deuren open: 19:00
Plaats: Zaal "Gildehuis" Hekelgem
Adres: Kerkstraat 82, 1790 Hekelgem (Affligem)
Plaats van bijeenkomst: Gildenhhuis
Prijs leden: 10
Prijs niet-leden: 12
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Wijze Kleinkunst van vandaag

“Praat me tot leven” door Geert Vandenbon

Zaterdag 25 november 2017 om 20 uur

Gildenhuis, Kerkstraat 82, Hekelgem

Gitarist Geert Vandenbon is een singer-songwriter die kiest voor het Nederlands als liedjestaal. Hij schrijft, zingt en speelt voor wie wil luisteren, naar het verhaal en naar het lied. In 2009 maakte hij een gewaardeerde Nederlandstalige soloplaat ‘Landingsbaan’, een fijn pareltje met 11 eigen songs. Hij speelde concerten in het kleine circuit, maar wel van Madrid tot Enschede, van Genk tot Oostende. De laatste jaren verdiende hij zijn strepen aan de zijde van Michel Wuyts in de theaterprogramma’s ‘Planeet Koers’ en ‘Dag en Nacht Koers’.

Zijn songs hebben een biografische drive. Thema’s zijn liefde, tijd, mijmeren, vrede, afscheid, onderweg zijn … Vaak heerlijk kabbelend, af en toe met een opstandige ondertoon, een mooi verhaal, drijvend op een helder gitaarspel. Met “Praat me tot leven” brengt hij een eigenwijs leuk kleinkunstprogramma over dingen die komen en zijn geweest of nooit zullen zijn. Kortom over leven en hoe de dingen verlopen. Het is een pittige mix van songs (van Jan De Wilde tot Ramses Shaffy), verrassende vertalingen (van Bob Dylan tot Lucinda Williams) en geestige bindteksten. Korte en frisse tekstfragmentjes met vele knipogen kneden zijn live-programma tot een luchtig geheel.

Geniet met ons mee! Dit wordt een ontspannende, fijne luisteravond om niet te missen!

<
>
x