vtbkultuur Affligem

Affligem

Midzomerfestival "Alba Nova"

Midzomerfestival voor muziek van vroeger en nu

Datum: 24/06/2018
Uur: 09:50
Plaats: Landcommanderij Alden Biesen
Adres: Kasteelstraat 6, 3740 Bilzen
Plaats van bijeenkomst: Landcommanderij
Prijs leden: € 40
Prijs niet-leden: € 45
Thema: Muziek
Type: Groepsbezoek

AlbaNova

Midzomerfestival voor muziek van vroeger en nu

Zondag 24 juni 2018 vanaf 9.50 u. – eigen vervoer

Landcommanderij Alden Biesen, Kasteelstraat 6, Bilzen

AlbaNova is een festival voor muzikale fijnproevers van alle leeftijden. In een historisch decor dat de verbeelding prikkelt, vinden bezoekers een gevarieerd aanbod van klassieke concerten, gedurfde creaties, workshops en installaties; aandachtig luisterend, volop meezingend, languit liggend in het gras of genietend van een ambachtelijk ijsje. AlbaNova creëert een rijke en aangename omgeving waar muziek beleven, ontdekken en verdiepen naadloos in elkaar overvloeien. Het is een feesteditie. Naar aanleiding van het 40-jarige bestaan van Musica wordt het programma meer dan ooit een muzikaal cadeau. De Spaanse baroksopraan Raquel Andueza zingt muzikale parels uit het Italiaanse Seicento, Nicolas Callot en Bart Rodyns verrassen met een combinatie van pianoforte en harmonium. Zoals steeds staat er ook veel jong toptalent op de affiche. Het volledige programma vind je op www.albanovafestival.com.

Het wordt een echte belevingsdag in een familiale sfeer. U bepaalt vrij uw parcours doorheen de dag, binnen het festivalterrein en wanneer u van welke meesterwerkjes wil genieten.

Zin om dit mee te maken?  € 40 p.p., incl. broodjeslunch en koffie of thee (de normale inkomprijs bedraagt € 45. Bovendien zijn er twee concerten met prioritaire toegang voor vtbKultuur-bezoekers (op vertoon van je vtbKultuur-pas).

Inschrijven: zo snel mogelijk (zeker vóór 20 mei 2018). Betalen kan je later!

<
>
x