vtbkultuur Affligem

Affligem

Kerstwandedeling en -viering

Wandeling met kerstverhalen gevolgd door gezellig samenzijn onder de Kerstboom

Datum: 08/12/2019
Uur: 14:00
Uur van samenkomst: 13:45
Plaats: Gildenhuis Hekelgem
Adres: Kerkstraat , 1790 Affligem
Plaats van bijeenkomst: Parking Kerk van Hekelgem
Prijs leden: 8
Prijs niet-leden: 10
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Wandeling of fietstocht

Kersttocht en –viering

Zondag 8 december 2019 om 14 uur

Vertrek wandeling: Kerk Hekelgem, Affligem

De almaar lager wordende temperaturen en de steeds korter wordende dagen van december drukken ons misschien wat op ons gemoed, maar de dagen vóór Kerstmis voelt de winter altijd wat knusser aan. We zitten er warmpjes bij, maar zelfs de winterkou mag ons niet binnenhouden. De donkerste dagen van het jaar worden ook buiten opgevrolijkt door de vele lichtjes van Kerstmis. Ook in een stil winterlandschap is wandelen in de natuur puur genieten. Muts op, handschoenen aan en wegwezen! Onderweg maken we even tijd voor enkele kerstgedachten, verhalen of liederen. En onze handen rond een kop dampende Glühwein zorgen altijd voor een warm hart.

Start avondprogramma:  Na een frisse neus kunnen we nog heerlijk genieten van de feesttafel, de lichtjes en de romantiek van de Kerstsfeer. Dit deel van het programma gaat door in zaal "Gildenhuis" Kerkstraat 82 in Hekelgem. Je hoeft niet mee te wandelen om aan het avondprogramma deel te nemen. 

Leden vtbKultuur:  € 8, niet-leden:  € 10

Inbegrepen: tijdens de wandeling is er Glühwein of chocomelk. Tijdens het avondprogramma zijn er belegde broodjes, koffie en dessert -  Wie enkel de wandeling doet moet niets betalen. 

Inschrijven vóór 1 december 2019

 

<
>
x