vtbkultuur Affligem

Affligem

Kersttocht en -viering

Kerstwandeltocht met Glühwein of warme chocomelk en koekje. Aansluitend gezellig samenzijn rond de kerstboom. Belegde broodjes met koffie of thee en stuk taart.

Datum: 17/12/2017 tot 01/01/1970
Uur: 14:00
Uur van samenkomst: 13:45
Plaats: Zaal Schettenberg
Adres: Daalstraat 126, 1790 Affligem
Plaats van bijeenkomst: Zaal Schettenberg, Daalstraat 126 in Teralfene
Prijs leden: € 9
Prijs niet-leden: € 10
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Wandeling of fietstocht

Kersttocht en –viering

Zondag 17 december 2017 om 14 uur

Samenkomst vanaf 13.45 u. Taverne Schettenberg, Teralfene

Straks gaan we weer de kerst- en nieuwjaarsperiode in met familie en vrienden. De donkere dagen kunnen al eens op ons gemoed werken maar de dagen vóór Kerstmis lijkt het minder donker en koud als je naar buiten gaat en overal lichtjes ziet. De tijd lijkt even stil te staan, het jachtige leven komt tot rust. De lichtjes van Kerstmis zetten luister bij in een seizoen vol festiviteiten en samenzijn. Zoals gewoonlijk staat ook onze Kersttocht in het teken van dit lichtfeest. Het is een groepsgebeuren waarbij kerstliederen, kerstgedichten en -gedachten niet zullen ontbreken. Kerstmis draait tenslotte om warmte, verbinding, familie- en vriendschapsbanden. Onze handen rond een kop dampende glühwein bij Jozef en Marie-Jeanne zorgt alvast voor de sfeer en een warm hart.

En ook in Taverne Schettenberg zal de Kerstsfeer de donkerste dagen van het jaar opvrolijken. Een sterretje, een warm lichtje, een kaarsje als versiering, koffie, twee belegde broodjes en taart voor ons hongerig gevoel maken het samenzijn gezellig. En misschien moeten we die rust en die warmte van de kerstperiode zo lang mogelijk vasthouden en er alleszins van genieten!

Inschrijving voor de avond bijeenkomst gewenst.

Deelname leden : € 9,-  Niet-leden  € 10,-

Enkel de wandeling is gratis. 

<
>
x