vtbkultuur Affligem

Affligem

Gastronomie in de schaduw van de vulkanen van de Auvergne

7-daagse reis met "Rantour"

Datum: 04/05/2017 tot 10/05/2017
Uur: 06:00
Uur van samenkomst: 05:30
Plaats: 1790 Affligem
Plaats van bijeenkomst: Parking Rantour , Bellestraat 98 te 1790 Affligem
Thema: Natuur
Type: Meerdaagse uitstap/vtbKultuur-trip

De Auvergne bestaat uit 4 departementen en maakt deel uit van het Centraal-Massief in het hart van Frankrijk. Het is een regio met vele contrasten en adembenemende landschappen waardoor het overal goed vertoeven is. De vulkaanketen in de Auvergne bestaat uit 80 vulkanen en is het grootste regionale park van Europa. Met 9 dorpen die op de lijst van "Les plus beaux villages de France" staan, nodigen wij u uit om enkele van deze pittoreske plaatsen met een uitgesproken identiteit te verkennen.

We logeren in het charmante hotel "Le Pariou", een 3 sterren hotel gelegen op 300 m van het centrum van Issoire en geprezen om zijn excellente gastronomische keuken.

De prijs voor deze reis is € 905 voor leden (vtbKultuur of zelfs leden VAB). Niet leden betalen € 915,-  

Inbegrepen:  Welkomstdrankje. Alle bezoeken (Saint-Nectaire kaasproducent, treinrondrit en bezoek aan de vulkaan van Lemptegy, treintje Puy de Dôme, museum Michelin en bezoek Kasteel Parentignat), gastronomisch 4-gangen afscheidsdiner en afschreidsdrankje .

Vol pension vanaf middagmaal dag 1 tot en met middagmaal dag 7. Tweegangen middagmalen met koffie en tafeldranken (1/4 wijn of water) bij elke maaltijd. Opgelet : Wie bier bij het eten wenst moet dit betalen.  

 

Niet inbegrepen:  Singlekamer  + € 180,-;  Annulerings-en bijstandsverzekering voor wie dit wenst + € 4,50 per dag en per persoon.  

<
>
x