vtbkultuur Aalst

Aalst

Zimmer vs Williams: Beroemde filmmuziek

Star Wars, E.T., Harry Potter, Gladiator, Pirates of the Caribbean, Inception, The Da Vinci Code, Superman, Batman, Raiders of the Lost Ark,… Sinds een vijftiental jaar wordt de beste filmmuziek steevast geschreven door de componisten Hans Zimmer en John Williams.

Datum: 04/10/2018
Uur van samenkomst: 18.15
Plaats:
Plaats van bijeenkomst: De autocar vertrekt vanaf Roklijf in Aalst.
Prijs leden: zie voorwaarde
Prijs niet-leden: € 45
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Sinds een vijftiental jaar wordt de beste filmmuziek steevast geschreven door de componisten Hans Zimmer en John Williams.

Op donderdag 4 oktober komt het concert ‘John Williams vs Hans Zimmer’ eindelijk naar ons land.  Anthony Inglis, de charismatische dirigent van het London Concert Orchestra zal, vergezeld van het ‘Grand Symphonique’ en zijn 75 muzikanten, een uitzonderlijke voorstelling geven in de stadsschouwburg van Antwerpen.

Dit concert komt ter compensatie van het geannuleerde optreden van Richard Clayderman en wordt voorbehouden voor de mensen die voor het pianoconcert op 17 juni inschreven.

De autocar vertrekt vanaf Roklijf in Aalst om 18.15 u.

We hebben evenwel nog enkele kaarten in voorraad. Die zijn voor de snelle beslissers en kosten € 45 (autocarvervoer en eersterangsplaats).

Zonder verwijl inschrijven via de link geert.van.cleemput@vtbkultuur.be en betalen op rekening BE81 9796 2086 9824 van vtbKultuur Aalst).

<
>
x