vtbkultuur Aalst

Aalst

Reisreportage 'Nieuw-Zeeland'

Multimediareportage over het mooiste einde van de wereld.

Datum: 01/04/2020
Deuren open: 14.30
Plaats: CC De Werf, Molenstraat 51 in Aalst
Adres: CC De Werf Aalst CC De Werf Aalst, 9300 Aalst
Prijs leden: 6 euro
Prijs niet-leden: 7 euro
Thema: Andere culturen
Type: Reportage of lezing

“Het mooiste einde van de wereld”, zo noemt voordrachtgever Guido Vervoort zijn multimediareportage over Nieuw-Zeeland, die hij op woensdag 1 april om 15 uur in CC De Werf in Aalst komt voorstellen.

Oorspronkelijk was het eiland bewoond door de Maori’s. In de 19de eeuw werd het een Britse kolonie en nu is het een modern westers land met een zeer vriendelijke bevolking.

Nieuw-Zeeland mag gerekend worden tot de allermooiste natuurlanden ter wereld. Je wordt er overweldigd door een afwisseling van bekoorlijke kusten met zeeleeuwen, dolfijnen en walvissen, betoverende regenwouden met reusachtige boomvarens, geothermische gebieden met geisers en kokende modderpoelen, bizarre natuurverschijnselen zoals de “pannenkoekrotsen” en de Moeraki-boulders, mysterieuze halve stenen bollen, schitterende door meren en gletsjers doorsneden berglandschappen en majestueuze fjorden.

Prijs: € 7; € 6 voor leden vtbKultuur/VAB); € 1,5 voor Kansenpas.

Bij voorkeur vooraf inschrijven (geertvancleemput@telenet. be; 053 78 06 34) en betalen op rekening BE81 9796 2086 9824 van vtbKultuur Aalst.

<
>
x