vtbkultuur Aalst

Aalst

Naar het theater 'Harrie, let op de kleintjes'

Knotsgekke komedie van Jon vab Eerd. Vlaamse première in primeur!

Datum: 06/02/2020
Plaats: Scale theater te Gent
Adres: Theater Scala in Gent , 9000 Gent
Plaats van bijeenkomst: Roklijf Aalst om 19.00 uur
Prijs leden: 34 euro
Prijs niet-leden: 37 euro
Prijs voorverkoop: 37
Thema: Beeldende kunst
Type: Podiumactiviteit - theater

Op donderdagavond 6 februari heeft vtbKultuur Oost-Vlaanderen theater Scala in Gent uitgekocht om er de knotsgekke komedie ‘Harrie, let op de kleintjes’ van Jon van Eerd bij te wonen. De nieuwe Nederlandse koning van de klucht trok er volle zalen mee in Nederland. Dit is nu de Vlaamse première in primeur!

Harrie Vermeulen (Peter Van Asbroeck) moet tegen wil en dank letten op de baby’s van vrienden. Zijn vrouw Inez (Christel Domen) moet daarenboven dringend weg naar een feest van de generaal. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er een enorme puinhoop van.

Wanneer zijn vriend Sam (Chris Van Espen) aan de deur staat, besluit hij ook nog eens mee te gaan naar een Star Wars-ruilbeurs. Harrie belt daarom in allerijl zijn nichtje (Jamie-Lee Six) op om te babysitten, maar die blijkt nog in Parijs te zitten. Toch besluiten ze te gaan. Weer thuisgekomen zijn de baby’s verdwenen. En dan komen een jonge, ambitieuze inspecteur (Anthony Van Caeneghem) en diens commissaris (Anton Cogen) op de proppen. Zo stapelen de problemen zich alsmaar meer op. Om dit hilarische gebeuren in goede banen te leiden, is de regie in de uitstekende handen van Eric Meirhaeghe.

Na de voorstelling is er mogelijkheid om een babbel en/of  foto met de acteurs te maken.

vtbKultuur Aalst zorgt voor vervoer en tickets.

Prijs: € 37 of € 34 voor de leden (autocarvervoer en tickets).

Vooraf inschrijven (geertvancleemput@telenet. be; 053 78 06 34) en betalen op rekening BE81 9796 2086 9824 van vtbKultuur Aalst.

De autocar vertrekt vanaf Roklijf in Aalst om 19 uur.

<
>
x