Cultuursmakers

Aalst

Naar de KnipoogDag in de Westhoek

Elk jaar organiseert Cultuursmakers ergens in Vlaanderen de KnipoogDag, een kunstzinnig festival waarmee je op een leuke en gezellige manier de culturele pareltjes van een streek kunt ontdekken

Datum: 29/08/2021
Uur: 08:15
Plaats: Westhoek
Adres: Roklijf , 9300 Aalst
Plaats van bijeenkomst: zaal Sint-Anna, Roklijf, Aalst
Prijs leden: 50
Prijs niet-leden: 60
Type: Evenement

Elk jaar organiseert Cultuursmakers ergens in Vlaanderen de KnipoogDag, een kunstzinnig festival waarmee je op een leuke en gezellige manier de culturele pareltjes van een streek kunt ontdekken. Wegens het inmiddels gekende virus ging de KnipoogDag van vorig jaar niet door. Op het programma stond een verkenning van de Westhoek (Ieper en omgeving). Deze uitstap wordt verplaatst naar zondag 29 augustus 2021.

In de voormiddag onderneemt Cultuursmakers Aalst een rondrit in het Heuvelland met als thema ‘Littekens van de Groote Oorlog’. Op het programma staat een bezoek aan het Bedford House Cemetery (begraafplaats in een kasteeldomein), aan het Bayernwald (Duits loopgravenstelsel) en aan The Pool of Peace (mijnenkrater).

Na de lunch kunnen de deelnemers tussen 14 tot 17 uur individueel of in kleine groepjes en aan de hand van een programmablad de stad Ieper verkennen. Met de Cultuursmakers-button opgespeld zijn ze welkom op verschillende bezoekpunten.

Prijs: € 55; € 50 voor leden (autocarvervoer, entrees en gidsen, lunch, audiosysteem, fooi).

Uiterlijk 10 juni 2021 inschrijven (geertvancleemput@telenet. be; 053 78 06 34) en betalen op BE81 9796 2086 9824.

De autocar vertrekt vanaf Roklijf in Aalst om 8.15 uur.

 

<
>
x