vtbkultuur Aalst

Aalst

Musical 'Titanic' op het Donkmeer

Festivaria brengt in een openluchtspektakel de geschiedenis van de boot die niet kon vergaan

Datum: 07/09/2019
Plaats: Donkmeer Berlare
Plaats van bijeenkomst: Vertrek autocar: Roklijf Aalst om 20 uur
Prijs leden: 45 euro
Prijs niet-leden: 50 euro
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - theater

Festivaria – pionier in grootse openluchtspektakels in Vlaanderen – kiest in 2019 resoluut voor een uitdaging van jewelste: “Titanic, de musical”. vtbKultuur gaat het spektakel bijwonen op zaterdag 7 september.

Gebaseerd op echte mensen aan boord van het meest legendarische schip ter wereld, is ‘Titanic, de musical’ een verbluffend en opwindend spektakel, gericht op de hoop en dromen van haar passagiers. Elk van hen ging aan boord met een eigen verhaal, eigen ambities. 1.517 mannen, vrouwen en kinderen konden hun verhaal niet verder vertellen. 1.517 passagiers konden hun ambitie niet waarmaken. Want in de laatste uren van 14 april 1912 gebeurde het onmogelijke, het onzinkbare schip kwam tot zinken.

‘Titanic, de musical’ ging in 1997 op Broadway in première en kon op heel wat bijval rekenen. De muziek en liedteksten van Maury Yeston en het script van Peter Stone wonnen samen een Academy Award, een Emmy Award, een Olivier Award en drie Tony Awards. De originele Broadway-productie won vijf Tony Awards. Een absolute aanrader voor elke musicalliefhebber.

Prijs: € 50; € 45 voor de leden (autocarvervoer, ticket, fooi). 

Deze activiteit is bijna volgeboekt. Laatste plaatsen aan te vragen via tel. 053 78 06 34. Wie al inschreef, maar nog niet betaalde, wordt verzocht dit onverwijd te doen op rekening BE81 9796 2086 9824 van vtbKultuur Aalst.

Vertrek van de autocar: Sint-Annazaal, Roklijf, Aalst om 20 uur.

<
>
x