vtbkultuur Aalst

Aalst

Naar het jubileumconcert 'Wiener Parade'

Concert in Mechelen van de Internationale Robert Stolzclub van België

Datum: 16/11/2019
Plaats: Stadsschouwburg van Mechelen
Plaats van bijeenkomst: Roklijf Aalst om 14.20 uur
Prijs leden: 48 euro
Prijs niet-leden: 54 euro
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Tijdens het derde weekend van november viert de Internationale Robert Stolz Club van België (IRSC) zijn 50-jarig bestaan met drie jubileumconcerten in de Stadsschouwburg van Mechelen.

vtbKultuur heeft een aantal goede zitplaatsen gereserveerd voor het concert van zaterdag 16 november om 16 uur. Zoals steeds staan populaire walsen en andere Weense melodieën op het programma, alsook lichtvoetige fragmenten uit geliefde operettes en musicals, uitgevoerd door het Robert Stolz Promenadeorkest onder leiding van André Walschaerts.

Uit het buitenland treedt de Wit-Russische sopraan Veronika Groiss aan en uit Oostenrijk komt de operazanger Erwin Belakowitsch. Als Vlaamse artiesten worden Hans Peter Janssens en An Lauwerijns uitgenodigd.

Ter gelegenheid van zijn 50e verjaardag trakteert de IRSC na het concert alle aanwezigen op een receptie met een hapje en een drankje.

Deelnemingsprijs: € 54; € 48 voor leden (vervoer, entree, receptie, fooi).

Uiterlijk 15 oktober inschrijven: geertvancleemput@telenet.be; 053 78 06 34 en overschrijven op rekening BE81 9796 2086 9824 van vtbKultuur Aalst.

De autocar vertrekt om 14.20 uur vanaf Roklijf in Aalst.

<
>
x