vtbkultuur Aalst

Aalst

Comedy in de Floereminne

Tijdens deze shows treden gevestigde waarden naast beginnende stand-up comedians op.

Datum: 11/10/2018
Uur van samenkomst: 20.00
Plaats:
Plaats van bijeenkomst: Poppentheaterzaal van Aabazjoer.
Prijs leden: € 10
Prijs niet-leden: € 10
Type: Podiumactiviteit - theater

Wegens het overdonderend succes van de comedy-avonden in de poppentheaterzaal van Aabazjoer gaan Master of Ceremonies Raf Coppens, vtbKultuur Aalst en Aalst 69 op hun elan verder.

Er volgen vier humoravonden met telkens twee komieken en Raf zelf. Tijdens deze shows treden gevestigde waarden naast beginnende stand-up comedians op. De intieme theaterzaal ‘De Floereminne’ aan het Vredeplein 65 is uitermate geschikt om stand-up het best tot zijn recht te laten komen. Raf praat op zijn gekende manier de avonden aan elkaar. Nigel Williams, Latif, Nele Goossens en Jasper Posson waren eerder al te gast.

De nieuwe reeks start op donderdag 11 oktober om 20 uur. Niemand minder dan Bert Kruismans trapt de eerste avond af, met Jeron DeWulf in zijn zog. Uitleggen wie Aalstenaar Kruismans is, is een open deur intrappen. Maar ook Jeron Dewulf is al jaren bekend als acteur en improvisator. Soapliefhebbers kennen hem misschien als psychiater Marc Dewaele uit ‘Familie’. Als improvisator won hij de gouden medaille op het ‘Officiële wereldkampioenschap impro’ in Berlijn.

Noteer de volgende comedy-avonden alvast in uw agenda: Jan-Bart Demeulenaere en Dennis Nowé (6 december); Joost van Hyfte en Johnny Trash (7 februari 2019); Ygor en Rik Van Geel (25 april).

De deuren  gaan open om 19.30u. De toegang bedraagt 10 euro.

Wegens de beperkte plaatsen is reserveren verplicht: geert.van.cleemput@vtbkultuur.be of 053 78 06 34 en vooraf betalen op rekeningnummer BE81 9796 2086 9824 van vtbKultuur Aalst.

<
>
x