Exclusieve activiteiten met korting

vtbKultuur nodigt je elk jaar uit op een aantal exclusieve activiteiten aan sterk verminderde prijs. 

Beleef deze activiteiten met vtbKultuur, want samen van cultuur genieten is toch veel leuker? Bovendien organiseren heel wat afdelingen busvervoer om samen, goedkoop en vlot naar deze evenementen te reizen.

Zoo of Life

Zaterdag 7 april 2018 om 14 uur - Antwerpen, Koningin Elisabethzaal

De Zoo viert in 2018 haar 175ste verjaardag met het grootse musicalspektakel ZOO of Life. Het wordt een warm familieverhaal met veel humor en heel wat vertederende stukjes, waarbij de dieren via moderne technieken geïntegreerd worden in de voorstelling. Het gaat om een belevingstheater waarin de ziel van de Zoo tot uiting komt. In totaal staan er veertien professionele acteurs en musicalartiesten (Janine Bisschops, Jelle Cleymans, Barbara Dex, Tine Oltmans, Ivan Pecnik, Peter Thyssen …) op het podium. Ze brengen samen met honderden liefhebbers die een hart hebben voor de Zoo de show waarin de liefde tussen mens en dier centraal staat. Ze worden muzikaal begeleid door een dertienkoppig professioneel orkest.

Prijs: 41 euro voor rang 1 ticket (in plaats van 47,50 euro). Kinderen onder de 18 jaar betalen 32 euro (in plaats van 37,50 euro).

Schrijf in bij een van deze vtbKultuur-afdelingen: 

Rubens

Woensdag 22 augustus 2018 om 20.45 uur - Westerlo, Kasteel de Merode

Historalia neemt je in de zomer van 2018 opnieuw mee in een betoverende en muzikale reis door de tijd. Eindhalte is deze keer het Antwerpen van de 16de en vroege 17de eeuw, de tijd waarin Rubens zich opwierp tot een van de beroemdste en meest veelzijdige kunstenaars. Het publiek mag zich verwachten aan een totaalbeleving in openlucht. Een sensationele voorstelling, een spannende en ontroerende verheerlijking van ons eigen erfgoed.

Na het succes van Marie-Antoinette en Albert I zet Historalia samen met regisseur Luc Stevens het leven van Rubens in de verf. Letterlijk en figuurlijk. De acteurs worden bijgestaan door meer dan 100 figuranten en door een 12-koppig live-orkest.

Prijs: 42 euro voor rang 1 ticket (in plaats van 45,95 euro).

Schrijf in bij een van deze vtbKultuur-afdelingen:  

40-45

Zondag 18 november 2018 om 14.30 uur en om 18 uur (naar keuze) - Puurs

Na het overdonderend succes van de spektakel-musical 14-18, komt Studio 100 nu met een opvolger: de spektakel-musical 40-45. Deze productie belooft zo spectaculair te worden als zijn voorganger en zal het verhaal vertellen van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De première is voorzien voor 2018, exact 100 jaar na het einde van de Eerste Wereldoorlog én het moment waarop helaas de kiem voor de Tweede Wereldoorlog werd gelegd.

Gert Verhulst: “335 000 mensen kwamen kijken naar 14-18. Het was overweldigend. Avond na avond staande ovaties, ontelbare positieve reacties van ontroerde toeschouwers. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze nieuwe musical een verhaal gaan vertellen dat minstens zo aangrijpend is, maar tegelijkertijd toch helemaal anders.”

Prijs: 60 euro voor rang 1 ticket (in plaats van 69,95 euro).

Schrijf in bij een van deze vtbKultuur-afdelingen:  

AlbaNova

Zondag 24 juni 2018 - Alden Biesen

AlbaNova is een festival voor muzikale fijnproevers, leergierige oren en cultuuravonturiers van alle leeftijden. In het historisch decor van Alden Biesen, vinden bezoekers een gevarieerd aanbod van klassieke concerten, gedurfde creaties, workshops en installaties. Aandachtig luisterend in de intimiteit van een kapel of een salon, voluit meezingend, languit liggend in het gras of genietend van een lokaal streekgerecht: AlbaNova creëert een rijke en aangename omgeving waar muziek beleven, ontdekken en verdiepen naadloos in elkaar kunnen overvloeien.

Geïnteresseerd? Contacteer vtbKultuur Limburg: Johan Torfs, tel. 011 73 15 58

 

Gold

Mei 2018 - Concertgebouw Brugge

Een nieuw festival voor Brugge – stad van muziek, stad van verhalen – verbindt het mooiste uit de Brugse Gouden Eeuw: de fascinerende geschiedenis, het onroerend erfgoed, de kunstschatten en bovenal de muziek, die eeuwenlang de toon zette van Scandinavië tot het puntje van Italië, van Engeland tot Polen. De eerste festivaleditie vertelt het verhaal van de Brugse pelshandelaar en bestuurder Donaas de Moor, opgehangen aan Jacob Obrechts opmerkelijke Missa de Sancto Donatiano.

Geïnteresseerd? Contacteer vtbKultuur West-Vlaanderen: Rita Van Stalle, tel. 050 41 46 85

 

<
>
x