Exclusieve activiteiten met korting

vtbKultuur nodigt je elk jaar uit op een aantal exclusieve activiteiten aan sterk verminderde prijs. 

Beleef deze activiteiten met vtbKultuur, want samen van cultuur genieten is toch veel leuker? Bovendien organiseren heel wat afdelingen busvervoer om samen, goedkoop en vlot naar deze evenementen te reizen.

Rubens

Woensdag 22 augustus 2018 om 20.45 uur - Westerlo, Kasteel de Merode

Historalia neemt je in de zomer van 2018 opnieuw mee in een betoverende en muzikale reis door de tijd. Eindhalte is deze keer het Antwerpen van de 16de en vroege 17de eeuw, de tijd waarin Rubens zich opwierp tot een van de beroemdste en meest veelzijdige kunstenaars. Het publiek mag zich verwachten aan een totaalbeleving in openlucht. Een sensationele voorstelling, een spannende en ontroerende verheerlijking van ons eigen erfgoed.

Na het succes van Marie-Antoinette en Albert I zet Historalia samen met regisseur Luc Stevens het leven van Rubens in de verf. Letterlijk en figuurlijk. De acteurs worden bijgestaan door meer dan 100 figuranten en door een 12-koppig live-orkest.

Inschrijven kant zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot 31 mei bij een van deze vtbKultuur-afdelingen:  

40-45

Zondag 18 november 2018 om 14.30 uur (volzet) en om 18 uur - Puurs

Na het overdonderend succes van de spektakel-musical 14-18, komt Studio 100 nu met een opvolger: de spektakel-musical 40-45. Deze productie belooft zo spectaculair te worden als zijn voorganger en zal het verhaal vertellen van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De première is voorzien voor 2018, exact 100 jaar na het einde van de Eerste Wereldoorlog én het moment waarop helaas de kiem voor de Tweede Wereldoorlog werd gelegd.

Gert Verhulst: “335 000 mensen kwamen kijken naar 14-18. Het was overweldigend. Avond na avond staande ovaties, ontelbare positieve reacties van ontroerde toeschouwers. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze nieuwe musical een verhaal gaan vertellen dat minstens zo aangrijpend is, maar tegelijkertijd toch helemaal anders.”

Er zijn heel wat vtbKultuur-afdelingen die in groep naar deze musical gaan. Inschrijven voor deze groepsuitstap (voorstelling om 18 uur) kan tot 15 juni bij een van deze vtbKultuur-afdelingen:  

Wil je op individuele basis naar 40-45 (voorstelling om 18 uur). Ook dan kan je als lid van vtbKultuur en VAB tickets bestellen aan voordelige prijzen (60 euro voor rang 1 ticket). Stuur in dat geval voor 15 juni een mailtje naar info@vtbKultuur.be.

AlbaNova

Zondag 24 juni 2018 - Alden Biesen

AlbaNova is een festival voor muzikale fijnproevers, leergierige oren en cultuuravonturiers van alle leeftijden. In het historisch decor van Alden Biesen, vinden bezoekers een gevarieerd aanbod van klassieke concerten, gedurfde creaties, workshops en installaties. Aandachtig luisterend in de intimiteit van een kapel of een salon, voluit meezingend, languit liggend in het gras of genietend van een lokaal streekgerecht: AlbaNova creëert een rijke en aangename omgeving waar muziek beleven, ontdekken en verdiepen naadloos in elkaar kunnen overvloeien.

Geïnteresseerd? Contacteer vtbKultuur Limburg: Johan Torfs, tel. 011 73 15 58

 

 

<
>
x